Top 8 mobilnih aplikacija za bolju produktivnost i organizaciju

Iz mora aplikacija za iOS i Android izdvojili smo nekoliko korisnih koje će vam sigurno olakšati radne zadatke!

U današnja užurbana vremena organizacija i produktivnost iznimno su visoko na ljestvici prioriteta, pri čemu nam u pomoć mogu priskočiti i – mobilne aplikacije. Evernote, Dropbox, Pocket ili Google Drive vjerojatno se već nalaze na vašem pametnom telefonu, ali ponuda je mnogo šira. Iz mora aplikacija za iOS i Android izdvojili smo nekoliko korisnih koje će vam sigurno olakšati radne zadatke, ali i svakodnevni život izvan ureda. Dobra stvar je što su – besplatne!

1. Sunrise Calendar
Jednostavna i elegantna aplikacija za vođenje kalendara kompatibilna je s Google Calendarom, iCloudom i Exchangeom, a među ostalim omogućuje i povezivanje s Facebookom, odnosno sinkronizaciju podataka o rođendanima prijatelja i događajima. Premda ”kalendarskih” aplikacija ima bezbroj, Sunrise ima visoke ocjene korisnika i vrlo dobre recenzije, pa je možda vrijeme da ga i vi isprobate.

iOS
Android

2. Slack
Razvikana poslovna platforma Slack grupira mrežnu komunikaciju uredskih timova na jednome mjestu te omogućuje integraciju s nizom drugih alata (Google Drive, Dropbox, Trello…), dijeljenje datoteka, trenutačno pretraživanje, kreiranje privatnih grupa i još mnogo toga. Kreator Slacka je Stewart Butterfield, jedan od suosnivača Flickra.

iOS
Android

3. Todoist
Potreban vam je napredan alat za kreiranje lista? Todoist je možda upravo ono što vam treba! Multiplatformska aplikacija dolazi s brojnim opcijama za kreiranje lista obveza, planiranje zadataka, kolaboraciju i sinkronizaciju, a koristi je više od 2 milijuna ljudi. O Todoistu su pohvalno pisali i vodeći tehnološki mediji kao što su Mashable, TechCrunch i The Next Web, što bi trebala biti dovoljna preporuka da ga instalirate i na svoj uređaj.

iOS
Android

4. Microsoft OneNote
Najjednostavnije rečeno, Microsoftov alat OneNote digitalna je bilježnica u koju možete upisati sve svoje obveze, planove, zadatke i misli, uz brojne opcije oblikovanja teksta i organizaciju bilješki. OneNote vam među ostalim omogućuje i stvaranje slikovnih te zvučnih bilješki, a za korištenje aplikacije potreban je besplatan Microsoftov račun.

iOS
Android

5. Timeful
Timeful je aplikacija koja na jednome mjestu okuplja sve što je važno za dobru organizaciju – raspored sastanaka, događaja i radnih zadataka, a ”sofisticirani algoritmi” će vam čak savjetovati kada je najbolje vrijeme da nešto napravite. Drugim riječima, Timeful ”uči” iz vaših navika i evidencija te vam u skladu s time daje prijedloge kako da organizirate svoj prenatrpani dan.

iOS

6. EasilyDo
EasilyDo virtualni je asistent koji će organizirati vaš posao, ali i privatni život kako biste imali više vremena za sebe. Aplikacija će vam među ostalim objediniti dvostruke kontakte, skrenuti pozornost na neodgovorene e-mailove, podsjetiti na zakazane sastanke, davati obavijesti o prometu i vremenskoj prognozi itd. Pravi mali džepni pomoćnik!

Android
iOS

7. SmartTM
Ako svakodnevno zatrpavate Evernote bilješkama, možda vam je ponekad potrebna pomoć da se snađete u njima. Ovdje uskače SmartTM koji će se povezati s Evernoteom i olakšati upravljanje sadržajem koji pohranjujete u njega. Na prvi pogled možda djeluje suvišno instalirati aplikaciju koja će ”organizirati” drugu aplikaciju, ali intenzivnim korisnicima Evernotea sigurno će dobro doći.

iOS
Android

8. 30/30
Evo jedne aplikacije za sve kojima ne leže rokovi ili često odugovlače s obvezama. Aplikacija 30/30 omogućuje vam kreiranje liste zadataka koje morate obaviti i postavljanje brojača vremena za svaku aktivnost, odnosno u suštini pokazuje što sve trebate napraviti i koliko vremena vam je preostalo za svaki zadatak, što bi vas u konačnici trebalo potaknuti da se odgovornije uhvatite ukoštac sa svakodnevnim obvezama i manje gubite vrijeme.

iOS


Propustili ste