So Must Have… and Follow: Pet domaćih Instagram profila vrijednih pozornosti

Popularnost Instagrama nikada nije bila veća. Koriste ga svi, a sve je popularniji kanal komunikacije i među poslovnim korisnicima.

Od mesnice do keramičkih posuda i nakita, Instagram nudi ono što je tvrtkama često neophodno – vizualno upoznavanje i prezentaciju proizvoda u sve popularnijem ”kvadratnom” formatu. Izdvojili smo pet zanimljivih i različitih primjera poslovnih Instagram profila.

Yellow Submarine Burger
Osim što jedini u Zagrebu nude organski burger, mogu se pohvaliti originalnim gerilskim kampanjama, Facebookom, ali i ”finim” – Instagramom. Na njemu se možete upoznati s aktualnom ponudom, nagradnim igrama i simpatičnim osobljem.

Brie & Truffle. #burger #newin #meat #foodporn #grill #delicious #local #farm #yummy #truffle #peach #brie #cheese #zagreb #ysburger

A photo posted by Yellow Submarine Burger (@yellowsubmarineburger) on

Mesnica Čučković Zašto bi jedine asocijacije na mesnicu bile bijele pločice i obješene kobasice kada ona nudi mnogo više? Primjer takve vodilje nudi mesnica Čučković čiji profil ljubiteljima mesa daje prikaz ponude, ideja, ali i šaljivih poruka uz iste.

#romulus #remus #legend #butchery #rijeka #croatia #fun #best #photo #carnivore #brothers #instafood A photo posted by Mesnica Čučković (@mesnicacuckovic) on

Colours of Istria

Istra nudi toliko toga, a kao takva je predstavljena i na profilu Colours of Istria. Od vinskih putova, gastronomske ponude, arhitekture i morskih motiva do aktualnih zbivanja, Colours of Istria predstavlja bogat i zanimljiv profil turističke ponude.

Okvirstagram Spojem ljubavi prema Instagramu i izrade fotografija nastao je Okvirstagram, servis putem kojega možete naručiti izradu i uokvirenje svojih Instagram fotografija. Osim pregledne web-stranice, Okvirstagram naravno ima i Instagram profil, na kojemu možete vidjeti kako u ”prirodnom” okruženju izgledaju uokvirene fotografije.

Marina Marinski

Marina Marinski bavi se ručnom izradom nakita i keramičkih posuda. Nježni i zaigrani motivi prate formu Instagram objava, putem kojih možete vidjeti nakit i posudice u stvarnoj ”akciji” kao procese u izradi.

SoMo borac je nagrada koja se svake godine u sklopu Weekend Media Festivala dodjeljuje  najboljim projektima iz digitalne sfere, a organiziraju je agencije 404 i Jasno i glasno. Jedna od osam kategorija je i SoMust Have za koju se, osim Twitter profila ili uspješnog Vine videa, možete prijaviti i svojim Instagram profilom.

somo-borac-cta-banner_novo


Propustili ste