Otvorene prijave za BalCannes 2013.

Otvorene su prijave za drugo izdanje BalCannesa, regionalne revije najboljih reklamnih agencija koja će se održati na Weekend Media Festivalu u Rovinju u organizaciji HURA-e i Weekend Media Festivala.

BalCannes je,  prema istraživanju Media Marketinga, regionalni marketinški događaj godine koji je na svom prvom izdanju privukao preko 100 radova i 52 agencije iz šest zemalja regije koje su se predstavile brojnim oglašivačima s ciljem otvaranja novih poslovnih mogućnosti i širenja poslovanja.

Davor Bruketa, jedan od organizatora BalCannesa je izjavio: ” BalCannes je odlična prilika agencijama da se prezentiraju potencijalnim klijentima i prošire svoje poslovanje izvan matične zemlje, a oglašivačima da dobiju uvid u najbolju agencijsku praksu na tržištima jugoistočne Europe. Ovaj projekt ima velik potencijal te se nadamo da će i ove godine biti prepoznat kao ključno mjesto za regionalno marketinško povezivanje i poslovne prilike.”

Na BalCanessu 2013. mogu sudjelovati sve zainteresirane agencije iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koje mogu prijaviti svoje radove realizirane od razdoblju 1. svibnja 2012. do 31. svibnja 2013.

Svi prijavljeni radovi bit će prikazani na Weekend Media Festivalu u sklopu BalCannes screening programa te na BalCannes Yellow Pages bazi koja će biti aktivna tijekom cijele godine. Iako BalCannes nije natjecateljskog karaktera, dvadeset i pet najzanimljivijih projekata, biti će dodatno predstavljeno u glavnoj festivalskoj dvorani na WMF-u.

Prijave za BalCannes reviju otvorene su do 1. rujna 2013.  a više o samom BalCannesu, prijavi i uvjetima sudjelovanja potražite na http://www.balcannes.com

WEEKEND MEDIA FESTIVAL:

Weekend je najveći regionalni festival komunikacija koji se već šestu godinu za redom održava u Tvornici duhana u Rovinju gdje okuplja domaće i regionalne medijske, marketinške i PR profesionalce. Uz vrhunska predavanja, panel rasprave i prezentacije Weekend je poznat i kao mjesto najboljih koncerata i partija s kojima završava ljetna sezona u Rovinju.


Propustili ste