Koje su najjače rastuće društvene mreže i kako iskoristiti njihov potencijal?

Ne propustite Mirakul Community manager akademiju

Social Media Marketing – SMM, oblik je internetskog marketinga koji korisnicima društvenih mreža prenosi ciljanu marketinšku poruku. Svjetski su marketinški stručnjaci odavno prepoznali društvene mreže kao mjesta virtualnog susreta potencijalnih klijenata s porukama koje im se ciljano mogu slati. Tvrtke svojim svakodnevnim sudjelovanjem osnažuju svoj vizualni identitet, stvaraju povjerenje i bliskost, te aktivno komuniciraju s ostalim korisnicima, što u konačnici vodi do veće posjećenosti web stanice, boljeg smještaja na tražilicama, kao i do povjerenja kupaca.

Kako se snaći u tome, kako uspješno poslovati i kako od društvenih mreža napraviti moćnog saveznika naučit ćete na seminaru SMM – Marketing na društvenim mrežama, koji će se u organizaciji Miraku Edukacijskog centra održati 23. i 24. travnja.

Prvi dan seminara polaznici će saznati koje su najsnažnije rastuće društvene mreže, kako se koja od njih i u koju svrhu koristi te gdje bi njihova tvrtka mogla imati najveće koristi ispravnim korištenjem društvenih mreža. Drugi dan, na radionicama za Facebook, YouTube i Linkedin, polaznici će naučiti kako kreirati profil, page, event i oglas pomoću Facebooka, odnosno kako koristiti YouTube i Linkedin.

Cilj seminara je polaznike naučiti koja je društvena mreža za njih optimalna, kako će na njoj postići najbolje rezultate, kako mjeriti povratne efekte marketinške aktivnosti na društvenim mrežama te kako aktivnosti koje rade na društvenim mrežama mogu kapitalizirati. Sve to naučit će koristeći besplatno dostupne alate na Internetu za koje možda nisu ili jesu čuli, ali ih do sada nisu znali koristiti.

Seminar je ujedno i prvi modul specijalističnog programa Community manager Akademija. Community management Akademija sastoji se od 3 modula ukupnog trajanja 60 školskih sati, a trajanje svakog modula je 20 školskih sati. Više o Akademiji možete saznati na službenim web stranicama Mirakula.

Seminar i radionica će se održati u Zagrebu – FORUM Zagreb, a sve dodatne informacije možete pogledati na web stranicama Mirakula.

cta-planb-3


Propustili ste