Hivepeek – novi projekt pokrenut u samo 24 sata

iSTUDIO tim pokrenuo potpuno novi projekt u samo 24 sata! Ime mu je Hivepeek i spaja poslodavce i posloprimce na jednom mjestu!

U samo 24 sata iStudio je pokrenuo potpuno novi projekt. Kako i sami kažu, nakon 182 šalice kave, 60 Red Bulla te jako puno smijeha i poticanja, nastao je Hivepeek –  servis koji omogućuje pojedincima da označe tvrtke u kojima žele raditi te istovremeno omogućava tvrtkama da označe svoje idealne zaposlenike, s ciljem da se dogodi idealni ‘match’.

Hivepeek će omogućit spajanje poslodavaca i posloprimaca sistemom rangiranja nazvanim “hive score”. Ukoliko se dogodi idealna podudarnost (takozvani “match”), obje strane će o tome biti obaviještene kako bi počele planirati svoju uspješnu suradnju.

Projekt koji smo izgradili isti će osjećaj zadovoljstva omogućiti i drugima. Hivepeek će tražiti savršenu podudarnost između poslodavaca i posloprimaca, na obostanu korist, kako bi dobili sretnija i produktivnija radna mjesta. Mi smo servis koji traži srodnu dušu u poslovnom svijetu. Mi nudimo međuprostor u kojem će jedna i druga strana saznati kako stoji na tržištu rada., stoji u službenom priopćenju iStudija.

Više o projektu saznajte na službenim stranicama i ne propustite pogledati kako je nastajao Hivepeek:

HIVEPEEK AFTER MOVIE from iSTUDIO on Vimeo.

cta-planb-3


Propustili ste