Dodijeljene SoMo Borac nagrade na Weekend media festivalu

Drugu godinu za redom SoMo Borac je prepoznao najbolje radove na društvenim mrežama i u mobilnom svijetu. Prestižnu 3D statuu osvojili su radovi u 8 kategorija.

Na Weekend media festivalu dodijeljene su SoMo Borac nagrade, koje prepoznaju najbolje digitalne marketinške radove i otkrivaju koji nas trendovi očekuju sljedeće godine. SoMo Borac je ove godine okupio velik broj digitalnih profesionalaca i prije samog događanja – sveukupno je bilo 135 prijava iz cijele regije – a najbolje je ocjenjivalo 18 regionalnih stručnjaka.

”Ovogodišnji SoMo Borac obilježilo je jako puno kvalitetnih radova. Konkurencija je bila iznimno oštra, a dobar dio prijava mogao bi bez problema konkurirati na inozemnoj sceni, što neki i od radova i čine. Pobjednici jasno pokazaju kakvi nas trendovi očekuju u sljedećoj godini i mogu reći da smo doista zadovoljni kako je sve završilo. Ovo je i pobjeda SoMo Borca koji je prepoznat kao jedna od najvažnijih regionalnih digitalnih nagrada”, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

Dobitnici po kategorijama:

SoMust Have: Media S SMVG DOO Beograd, Sweeet (Štark
Hodam i gledam: Infinum, Papaya club
There’s not a problem that I can’t fix. Cause I can do it in the mix! Fond B92, Tuna Fish Studio, BBC Media Action, #SamoKažem
CM godine: Executive Group, The Coca-Cola Company
Aplikacija s velikim A: Infinum, Erste&Steiermärkische Bank
SoMo Content: Pristop, Telekom Slovenije
Viralni blockbuster: McCann Beograd, Jugoslovensko Dramsko Pozorište
SoMo Face: Executive Group d.o.o., Strauss Adriatic d.o.o. – Doncafé

Prezentacije finalista moći će se pogledati na www.somoborac.com a za sve najnovije digitalne vijesti pratite SoMo Borac na Facebooku – https://www.facebook.com/somoborac.


Propustili ste