Treći ZG Tech Meetup

Tvrtka Pet Minuta nastavlja sa ZG Tech Meetupom i poziva vas da prisustvujete trećem ZG Tech Meetupu koji će predstaviti nove hrvatske startup projekte o kojima ste vjerojatno već dosta toga čuli, ali niste bili sigurni kako funkcioniraju i koji problem rješavaju.

Treći ZG Tech Meetup održat će se u ponedjeljak, 15. listopada 2012. s početkom u 17:45h u klubu Pepermint (Ilica 24, Zagreb), a ulaz je besplatan. Događaj će se prenositi i na Twitteru, a budući da se sve prezentacije snimaju, snimke će biti objavljene na ZG Tech Meetup blogu.

Ideja samog ZG Tech Meetupa nije klasično prezentiranje i natjecanje projekata, već isključivo prezentacija rješenja i upoznavanje publike s projektom; naš moto “Manje priče, više akcije!” traži od prezentatora da publici demonstrira konkretne slučajeve korištenja vlastitog sustava unutar najviše 7 minuta. Nakon demonstracije koja se odvija uživo (live-demo), publika iskorištava svojih 5 minuta i postavlja pitanja prezentatoru.

U ponedjeljak imate priliku detaljnije upoznati i raspitati se o sljedećim projektima:

  • ScoreAlarm
  • Trambus
  • CodeAnywhere
  • Gas Guzzlers: Combat Carnage
  • Monolith

Priče o ovim projektima ste mogli čuti, ali ih niste imali prilike vidjeti u akciji? ZG Tech Meetup je pravo mjesto gdje ćete saznati sve detalje, stoga, vidimo se u ponedjeljak u Pepermintu!


Propustili ste