Top 5 nosivih gadgeta koje morate imati

O.K., možda vi ne morate, ali nama će svakako dobro doći! Nosive tehnologije sljedeća su velika stvar koja dolazi i koju mnogi željno očekuju

1. Google Glass
Ovo smo imali priliku isprobati i možemo sa sigurnošću reći kako će s pojavom aplikacija za Google Glass ove naočale postati pravi hit. Potrebno je naviknuti se na ekran u kutu prema kojemu bježi oko, ali jednom kada se naviknete, to je to.

2. Pebble
Dok se Apple ne smisli i ne lansira svoj pametni sat, zadovoljit ćemo se ovim prekrasno dizajniranim komadom tehnologije. Baterija traje 5 do 7 dana, sat prikazuje notifikacije vaših omiljenih aplikacija, no nama je najdraža stavka odličan dizajn. Cijena od 150 dolara nešto nam se manje sviđa.

3. Snow2
Snow2 je dodatak za skijaške naočale koji vas obavještava o brzini, prijeđenim metrima, pokazuje vam mapu skijališta ili staze, prikazuje notifikacije. Nešto kao Google Glass samo za skijaše. Voljeli bismo ga imati samo da nam pokazuje stazu, što nas čeka i kuda idemo. Da, vjerojatno se time malo gubi čar skijanja… Cijena samo 400 dolara!

4. Smarty Ring
One ring to rule them all! Ovo je ipak nešto drukčiji prsten od onoga u Gospodaru prstenova. Riječ je o pametnom prstenu koji vas obavještava da ste dobili e-mail ili vam šalje Twitter i Facebook ažuriranja, kontrolira mobilni telefon te obavlja sve slične pametne stvari.

5. Vigo
Možda se na prvu ne čini kao nešto što vam je potrebno, ali Vigo je zapravo dodatak kakav bi svima dobro došao. Vigo, koji izgleda poput Bluetooth slušalice, javlja vam kada trebate uzeti odmor jer zna kada dolazi trenutak umora. Tijelo ne može lagati i Vigo to prepoznaje. Korisno za zdravlje!

wmf2


Propustili ste