The Geek Gathering – IT konferencija jeseni

Vrhunska predavanja o novim tehnologijama i renomirani svjetski predavači kao glavni aduti velikog susreta IT entuzijasta u Osijeku

Prostor nekadašnje tiskare Litokarton u Osijeku, ove će jeseni oživjeti u potpuno drugačijem ozračju – od 11. do 13. listopada ondje će se održati ‘The Geek Gathering’, velika regionalna IT konferencija na kojoj će kao predavači gostovati velika svjetska i hrvatska imena IT svijeta.

Konferencija je namijenjena programerima profesionalcima i onima koji će to postati, dizajnerima i UX specijalistima, arhitektima IT sustava, IT/product/strategy managerima, sistem adminima i stručnjacima za sigurnost IT sustava.

Najbolji razlog za dolazak na The Geek Gathering je zasigurno jedinstvena prilika za ciljano stručno usavršavanje kroz specijalizirana predavanja i praktične radionice. Trodnevnim druženjem vodit će vas domaći i međunarodni etablirani stručnjaci svjetskog glasa iz područja razvoja web i mobilnih aplikacija. Saznajte sve o novitetima u razvoju i primjeni tehnologija kao što su: Javascript, HTML5, CSS, SQL i noSQL, Big Data, Cloud, cross-platformski mobilni alati, “Internet of things”.

“All stars” predavački tim uključuje članove Red Hat i Fedora projekata te eksperte za Node.js, Xamarin MonoTouch i Mono for Android, Ember i Angular javascript frameworke, Microsoft Azure, PHP application security, Neo4J graph database.

Pratite The Geek Gathering na društvenim mrežama:
facebook.com/TheGeekGathering.org
twitter.com/Geek_Gathering
Službeni hashtag: #TGGcon


Propustili ste