Shift Startup konferencija u Splitu

Ove godine će se u Splitu od 22. do 24. svibnja po drugi put održati startup konferencija koja će predstaviti mlade inovatore iz svijeta informatičkih tehnologija

Organizatori planiraju okupit 500 uzvanika koji ce uz prezentaciju novih startup ideja, razne radionice te predavanja i motivacijske govore svjetski poznatih predavača, posjetitelji će uživati u iznimno bogatom zabavnom dijelu programa. Razgledavanje antičkog grada, organizirani noćni provodi – samo su dio popratnih sadržaja.

Ovom konferencijom želimo Split pozicionirati kao nezaobilaznu točku na svjetskoj karti informatičke industrije, inače najbrže rastuće poslovne industrije na svijetu. Nakon prošlo godišnjeg uspjeha s konceptom IT startup konferencije, ove godine želimo izići iz konzervativnih poslovnih okvira ovakvih događanja, i napraviti konferenciju koja će postati Splitski Cannes festival IT industrije, rekli su odgovorni za festival.

Organizatori su odlučili kako će ove godine kreirati vlasititi brend Shift Conference. Organizaciju i ove godine predvodi tvrtka Procedo uz pojačanju dviju splitskih informatičkih tvrtki Profico i Locastic. Ove inovativne mlade tvrtke pridružile su se organizaciji kako bi zajedničkim snagama podigli događaj na višu razinu i dale dodatni poticaj razvoju lokalne IT zajednice.

SHIFT konferencija sa 500 uzvanika biti će najveća konferencija ovakvoga tipa ikada održana u regiji.


Propustili ste