Star Wars tjedan u Osijeku

Od 6. do 11. studenog 2017. u Osijeku se po drugi puta u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek održava Star Wars tjedan.

Od 6. do 11. studenog 2017. u Osijeku se po drugi puta u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek održava Star Wars tjedan. Bogat sadržaj program uključuje i svečano otvorenje s koreografijom u ponedjeljak, 6.11. s početkom u 18 sati te predavanje „Put Sile“ koje će održati članica Udruge, Marina Bistrović. U utorak, 7.11.nekoliko članova Udruge će kroz kratke prezentacije pokazati publici kako se od lako dostupnog materijala može izraditi svoj Star Wars kostim.

Srijedu 8.11. obilježit će radionica Star Wars facepaintinga Marije Cindrić i Tene Vuksanić, u četvrtak 9.11.2017. nas očekuje zanimljivo predavanje izrade svoga lightsabera koju će održati Ivana Bistrović, a u petak, 10.11. Domagoj Prus će nam prezentirati svoju fanovsku Star Wars knjigu.

Subota je ujedno i posljednji dan Star Wars tjedna, a obilježit će ga šetnja kostima centrom Osijeka, škola mačevanja te izvlačenje dobitnika nagrada nagradnog natječaja, izvijestili su iz udruge Star War Hrvatska.


Propustili ste